Vragen?
Bel ons!

Leren bank stofferen

Wilt u ook uw leren bank laten stofferen?

Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  *Deze velden hebben wij minimaal nodig om contact met u te nemen. Wij sturen u alleen een email om uw aanvraag te behandelen en geen overige ongewenste e-mails. Uw email adres is veilig.

  Een leren bank stofferen kost veel geld maar u kunt ook volstaan met een deelstoffering wat in kosten enorm kan schelen. Een andere optie is dat u een goede kwaliteit bankbeschermer of bankhoes koopt.Wanneer het leder ernstig te lijden heeft van bijvoorbeeld cracelee is het verstandig om het leder te vervangen. Niet de hele bank hoeft dan gestoffeerd te worden maar je kunt volstaan met alleen de zittingen of alleen de armleuning want dat zijn de plekken die het ergst te lijden hebben door gebruik.

  Leren bank stofferen duur, waarom?

  Ja, een leren bank helemaal stofferen is duur en een nieuwe bank kopen waarschijnlijk goedkoper. Met dat verschil dat de kwaliteit die een stoffeerder levert vele malen beter is als een doorsnee fabrikant doet.

  leren bank stofferenZo zal een stoffeerder de hele bank van volleder willen maken en niet zoals in tegenstelling tot veel meubelfabrikanten. De zij en achterkanten van splitleder maken of nog erger kunstleder. Een consument kan dit verschil lastig zien maar uiteindelijk wel merken in de duurzaamheid van een leder bankstel. De betere meubelmerken die graag een designbank van bekende ontwerpers verkopen. Zullen alleen kwaliteit willen leveren en zijn om die reden vaak een heel stuk duurder als een merk wat overal te koop is. Dit soort lederen banken zijn het waard om overnieuw gestoffeerd te worden en dan zijn de stoffeer kosten  goedkoper als een nieuwe bank kopen.

  Leder kwaliteiten

  Wij gebruiken het liefst Europese huiden van gerenommeerde looierijen. Veel eerste klas huiden komen uit Italië vandaan. In de regel is er niet teveel afval en kan het grootste deel van de huid worden gebruikt. Een stoffeerder zal altijd een zo gaaf mogelijk product willen leveren en om die reden liesleder, mestplekken en littekens willen vermijden. Waardoor het stofferen van een bank in leder niet altijd goedkoop is mits u voor kwaliteit wilt kiezen.

  Voordeel van een leren bank

  Voordeel is dat een leren bank niet altijd helemaal gestoffeerd hoeft te worden waardoor de kosten alweer goedkoper zijn als een nieuwe bank kopen. In veel gevallen volstaat het om een nieuwe zitting of armleuning te stofferen. Omdat leder in veel kleuren leverbaar is kan er altijd wel een passende kleur worden gevonden. Kleurverschil en structuurverschil is dan ook minimaal alhoewel je altijd een verschil kan zien tussen het nieuwe en bestaande leder.

  Benieuwd naar wat stofferen kost?

  Wilt u een leren bank stofferen kunt u kiezen tussen een hele stoffering of een deel stoffering. In beide gevallen kunnen wij dit voor u uitvoeren. Transport wordt door ons geregeld u heeft er geen omkijken naar.

  Vul hiernaast het formulier in en u krijgt vandaag nog een prijsopgave van ons terug.